
Això és el que ens va cuinar el Sylvian el primer dia i el plat típic de Escòcia: haggis + pure de patates + pure de nap. No mata però encara és pitjor quan saps que és, aqui teniu la definició:
El haggis es el plato típico escocés más conocido. Consiste en un pesado embuchado que se sirve tradicionalmente con neeps and tatties, puré de colinabo y patatas.
Es un plato muy condimentado y de sabor intenso. Aunque existen muchas recetas, algunas de las cuales utilizan asaduras de ciervo, normalmente se elabora a base de asaduras de cordero u oveja (pulmón, hígado y corazón) mezcladas con cebollas, harina de avena, hierbas y especias, todo ello embutido dentro de una bolsa hecha del estómago del animal y cocido durante varias horas.
Es un plato muy condimentado y de sabor intenso. Aunque existen muchas recetas, algunas de las cuales utilizan asaduras de ciervo, normalmente se elabora a base de asaduras de cordero u oveja (pulmón, hígado y corazón) mezcladas con cebollas, harina de avena, hierbas y especias, todo ello embutido dentro de una bolsa hecha del estómago del animal y cocido durante varias horas.
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Historia y popularidad [editar]
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2 comentarios:
Suposo que tot s'ha de tastar, i si és un plat popular, més que més. Diuen que contenen la saviesa culinària dels pobres que han de imaginar marevelles per compensar les exquisideses.
En qualsevol cas penso que algun dia potser anyoreu els sopars de ca'n Vall-llovera, perquè encara que senzills, la qualitat dels productes locals son millors
Quicu
Això no té masa bona pinta,no? jajaj
Quan vingui espero un bon pa amb tomàquet amb pernil i un bistec per la Nala!
Lídia
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